Raül Ballester i Eva Valero guanyadors del IV Ciclocross d’Alzira

0
347

Alzira va acollir, el passat diumenge, la setena prova puntuable per a la *Challenge de ciclocròs de la Comunitat Valenciana – Trofeu ULB. L’IV Ciclocròs Soulbikes Ciutat d’Alzira, organitzat pel Club Cycling Tulell Alzira, ha reunit a més de 340 ciclistes de totes les edats.
En la prova èlite i sub23, el triomf ha sigut per al élite Raúl Ballester (Mister Biker), que ha avantatjat en 37” a Álvaro García (Big Bikes Carlet) i al líder provisional Juan Martínez (CC Requena), segon i tercer respectivament.

El primer sub23 ha sigut Edgar *Teno (CC *Bicistore València), cinquè en meta. Li han acompanyat en el podi Adrián Aranda (Radical *Bike Ontinyent) i Borja *Altur (Club *Destrel *Cycling *Team).

La millor *fémina a Alzira ha sigut l’elit Eva Valero (*Big *Bikes Carlet) per davant de la *sub23 Sara *Bonillo (*Hyundai *Koryo *Car – *Dstrel) i la també elit Eva Belda (*Big *Bikes Carlet).
En categoria *junior, Joan *Llacer (*Hyundai *Koryo *Car – *Dstrel) s’ha imposat per 4” a Javier Martínez (*Infinobras – *Merckx) i per 12” a Josep *Matoses (CC Bici *Store València).
En cadets el millor ha sigut Miguel Solera (Cicles *Net – *Merida) seguit de Pau Martí i Marc Mestre, tots dos del Ginestar – *ULB *Sports. Lidia *Llácer (*Hyundai *Koryo *Car – *Dstrel) s’ha imposat en la prova de *féminas cadet, seguida per *Samara Martínez i Irene Vetla, ambdues de l’equip *Ale –Respecteu 1’5m – *AEL.

En *master 30, setè triomf de la temporada per a Joaquín Ortega (*Grupeta de la Safor CC). Aquesta vegada li han acompanyat en el podi *Moises Arços (*Velosol *Cycling *Team) i Rafael *Donat (*Big *Bikes Carlet). La primera *fémina de la categoria ha sigut *Sabrina Truja (Ferrer *Bikes) seguida per Maria Jose Pastor (*Spirit *Bike).
En màster 40, victòria per a David Gallardo (CC *BiciStore València) sobre Vicent *Lladro (CC *Soulbikes Alzira) i Ignacio Fandos (*UC Vinaròs). La primera *fémina de la categoria ha sigut Blanca García (*Cultbikes *Specialized) seguida per Gracia *Ivana Ferrer (*Big *Bikes Carlet).
En *master 50, triomf de Javier *Avellaneda (Ferrer *Bikes) sobre Vicente Ruiz (Juan Giner – *Oftalvist) i Juan Antonio *Altur (*Eurolosa). Per la seua banda, en màster 60 s’ha portat la victòria Ignacio Fandos (*UC Vinaròs) per davant de José Mesquita (Cicles *Faustin) i José Candel (CC Bici *Store València), segon i tercer respectivament.
En les proves reservades a les Escoles de Ciclisme, els vencedors han sigut Pablo Calvo (CC Guti Vinalesa Rubio) i Alejandra Puente (CE *Triasport) en infantils, Eric Igual (CC *Bicicletes Sanchis) i *Leyre Merlet (CC Guti Vinalesa – Rubio) en alevins i Vicent Andrés (CC *Bicicletes Sanchis) i Carla Bañuls (CE *Triasport) en principiants.

Líders de la *Challenge
Després de les set primeres cites de la *Challenge a l’Ènova, Sant Joan d’Alacant, *Aiacor, Agost, Tavernes de la Valldigna, Sueca i Alzira, els líders provisionals de la *Challenge de ciclocròs de la Comunitat Valenciana – Trofeu *ULB en els seus *respetivas categories *són: Juan Martínez (*elites), *Édgar *Teno (*sub23), Eva Belda (*féminas *elites), Sara *Bonillo (*féminas *sub23), Javier Martínez (*juniors), Iván *Gomar (cadets), Lidia *Llácer (*féminas cadets), *Ximo Ortega (*master 30), Vicent *Lladró (*master 40), Javier *Avellaneda (*master 50), José Mesquita (*master 60), Pablo Calvo i Alejandra Puente (infantils), Eric Igual i *Leyre Merlet (alevins) i Vicent Andreu i Carla Bañuls (principiants).
La *Challenge de la Comunitat Valenciana de ciclocròs, que arriba enguany al seu 34ª edició i consta de 15 proves *puntuables, ret homenatge pòstum a Pascual *Momparler Gandia. Aquesta temporada compta amb el patrocini de *ULB. La pròxima cita serà el 18 de novembre a Picassent.

Classificacions Alzira i General Provisional de la *Challenge *CX després d’Alzira
*FCCV

Biciclismo