El Nítida Alzira també guanya en Bilbao (2-4) i ja és segon

0
302
Imatge de l'encontre disputat hui a Otxartabe

El conjunt riberenc acumula quatre victòries consecutives i ja és segon en la classificació amb 21 punts

 

El Nítida Alzira es va imposar a l’Otxartabe per 2-4 en la seua visita al Poliesportiu Txurdinaga de Bilbao d’aquest cap de setmana. El conjunt de Braulio Correal ja acumula 21 punts després de nou jornades disputades, i és segon classificat a hores d’ara, a un punt del líder, el Tafatrans, que serà l’equip que visite el Palau d’Esports el pròxim dissabte.

Passades les 12 hores es va encetar un partit que va estar marcat per una gran quantitat d’ocasions alzirenyes, sobretot en el primer temps. Contracolps, jugades individuals, combinacions, a baló parat; malgrat ser diferents, totes compartiren un detall: no acabaren dins la xarxa. Tot i això, l’Otxartabe va poder avançar-se en una acció aïllada que Víctor Torres, titular aquesta jornada, va desbaratar amb una mà miraculosa.

En l’equador d’aquest període, quan el conjunt local ja estava condicionat pel cartó de les faltes, Molo va provocar el doble penal després d’una impertinent pressió. Des dels 10 metres, Rafa Ara colpejà el baló a un costat per a batre al porter i posar el 0-1 en el marcador. El partit continuava deixant oportunitats per al conjunt riberenc, però la pilota es negava a entrar.

En el segon acte, les coses començaren bé per al Nítida Alzira. Luis Moreno, un dels jugadors que havia provocat diversos esglais en la primera meitat, va posar el 0-2 amb un meravellós xut exterior. Poc després, el Nítida es posà amb un avantatge de tres gols per mitjà de Rafa Ara, qui va rebre el baló davant la porteria, aguantà d’esquenes i ràpidament es girà per a concloure la jugada amb un encertat tir ras.

Superada la mitja hora, l’Otxartabe acurtava distàncies i reduïa la diferència a dues dianes. Les intencions de remuntada per part del quadre local es varen veure frustrades amb l’1-4 que signà de nou Rafa Ara. El pivot valencià va rebre una assistència de Xusi i, després d’anar-se’n del porter, va definir a porta buida. Els bilbaïns jugaren de cinc, però sols aconseguiren acurtar distàncies pocs segons abans de la botzina final.

El Nítida Alzira es va adjudicar tres punts (2-4) que li permeten passar la setmana en la segona plaça de la taula classificatòria. El pròxim dissabte, els de Braulio Correal rebran en el Palau d’Esports al Tafatrans, l’actual líder del grup II de Segona Divisió B, per a viure una de les jornades més atractives dels últims anys.