El Cadastre contesta a Alzira que una revisió «incrementarà» els valors d’ús residencial

0
622
Alzira supera els 38.000 rebuts l'IBI urbana
Albert Furió regidor d’Hisenda amb la ciutat al fons

Albert Furió: «Els valors cadasttrals han baixa un 12% en esta legislatura»

Alzira expedix un total de 38.869 rebuts de l’IBI urbana

El govern d’Alzira ha decidit no demanar la revisió cadastral dels ben immobles de la ciutat donat que cas de revisar-lo «suposaria un increment del valor per als immobles d’ús residencial».

Esta ha sigut la resposta donada per la Gerència Regional del Cadastre, depenent del ministeri d’Economia i Hisenda, a la consulta realitzada per l’ajuntament, segons el regidor d’Hisenda Albert Furió.

Per aixó Furió, manifestà en el últim plenari que «no la demanaré atenent als interesos generals, donat que l’increment afectaria a la majoria de la població». Resposta a les peticions realitzades pels partits de l’oposició, PP i Ciutadans.

Els responsable d’Hisenda explica, a més, que «no» correspon revisar el cadastre perquè «la diferència actual entre el valor cadastral i el valor de mercat és del 47%, situant-se per tant per davall del 50% que establix la legislació vigent».

Albert Furió recorda que l’Ajuntament d’Alzira «ha baixat, fins ara, un 12%» els valors cadastrals en esta legislatura, mentre els rebuts de l’IBI urbana han experimentat «un descens acumulat del 6%».

La capital de la comaca suma un total de 38.869 immobles entre vivendes, xalés, tendes, negocis, naus i solars.

Riberaexpress