Els mals resultats condemnen a Fernando

0
387
Fernando Gómez Colomer durant una roda de premsa

Fernando Gómez Colomer ja no és l’entrenador de la UD Alzira en ser destituït ahir per la vesprada per la directiva blaugrana davant els deficients resultats en les deu primeres jornades de lliga.

El detonant ha sigut la forta derrota per 4 gols a 0 del dimecres en Vilamarxant, tot i que la classificació revetla la deficient temporada dels fins ara alumnes de Fernando; ocupen el lloc 17 amb 9 punts a un dels llocs de descens, després de dos victòries, tres empats i cinc derrotes. Sols han anotat 9 gols en 10 partits i són l’equip més golejat del grup VI amb 17 gols.

Demà diumenge dirigirà a l’Alzira, el tècnics del juvenil A Pau Quesada davant el Paiporta, tot i que la directiva de Juan Antonio Sanjuán busca un entrenador per a la banqueta de Fernando que resucite a una plantilla desmoralitzada.