M’Esperaràs? trionfa a Alzira

0
580
Toni Benavent i Carles Alberola ahir a la Casa de la Cultura d'Alzira

La primera pel.lícula d’Albena Teatre «M’esperaràs?» ha triomfat en Alzira omplint l’Auditori de la Casa de la Cultura en les dos sessions cinematogràfiques celebrades ahir dins les Jornades Culturals dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira.

L’autor, director i actor alzireny Carles Alberola i el productor alcudienc, Toni Benavent explicaren al públic, de les dos sessions les característiques d’este film basades en l’obra teatral del mateix nom que va guanyar el Premi de Teatre Palanca i Roca del certamen literari de la capital de la comarca.

L’èxit de la pel.lícula és ja molt evident, en comptar, en pocs dies, més de 1.000 espectadors, després que s’estrenara la pasada setmana en la Mostra de València.

Alberola, es mostrava ahir a Alzira «convençut» de l’èxit de, M’Esperaràs?, tot i competir en el mercat cinematogràfic amb moltíssimes pel.lícules que la superen, de llarg, en el pressupost.