La caiguda del colós

0
1189
L'antiga granja d'Avidesa en el Respirall esta vesprada

L’antiga granja d’Avidesa està desapeguent a pasos agegants com ho mostra la imatge presa esta vesprada, tan sols tres setmanes després d’haver començat el seu enderrocament.

La Junta de Govern de l’Ajuntament d’Alzira va atorgar el mes passat la pertinent llicència d’obres amb alguns condicionants; com que l’empresa propietària, Inicia Hispania SL, deuria començar-les abans de 6 mesos i durant un periode màxim de 2 anys a partir de l’inici dels treballs.

Però la caiguda de la impresionant factoria es produirà, a bon segur, abans dels pròxims nadals si continua el bon ritme actual de les tasques d’enderrocament. I això que’l monumental edifici tenia 7 plantes i dos soterranis.

I és que, en la dècada dels 60 i 70 era la factoria més important d’Europa del sector avícola.