Descoberta i Nit de Foc hui a Carcaixent

0
687

En la programació festiva de hui destaca la «Descoberta» de la Mare de Déu d’Agües Vives així com la Nit de Foc a la Plaça Major.

Programa hui dilluns

De 17:00h a 19:30h. Jocs populars de fusta i música per a xiquets i xiquetes, al barri de Santa Bàrbara-Carrer Nord.

🤹 De 17:00h a 21:00h. Animació infantil amb inflables, al barri dels Quatre Camins-encreuament José Noguera/Carlos Gomis.

🎶 A les 23:00h. La productora Excelsior torna a Carcaixent per a dur-nos el seu nou espectacle de teatre musical Acrobatic Dance. Un recorregut artístic i visual ple de grans èxits musicals de la nostra vida, amb un gran cos de ball, grans veus en directe, una atractiva posada en escena i amb diverses actuacions acrobàtiques, al Parc Navarro Daràs.

🎛️ A les 00:00h. A l’espai FEVE, discomòbil.

✝️ PROGRAMA FESTES PATRONALS

SOLEMNES VESPRES, TRASLLAT I DESCOBERTA DE LA MARE DE DÉU

🙏 A les 19:00h. SOLEMNES VESPRES amb la celebració de l’EUCARISTIA i TRASLLAT de la nostra excelsa patrona, la Mare de Déu d’Aigües Vives, des de la seua capella a l’altar major, presidit pel Rvd. Sr. Vicent RICHART HOSTENCH, prior de la Confraria i Gran Associació de la Mare de Déu d’Aigües Vives. La part musical anirà a càrrec del COR PARROQUIAL «VERGE D’AIGÜES VIVES», sota la direcció de Maribel Escuriet Grau.

🕊️ A les 22:00h. A la Plaça Major, VOLTEIG GENERAL DE CAMPANES i tradicional acte de la DESCOBERTA, presidit pel reverend clero de Carcaixent. En acabar, NIT DE FOC en la Plaça Major.