Uns vàndals decapiten set arbres en la ruta del colesterol d’Alzira

0
2408
Una de les set moreres víctima del vandalisme

El passat diumenge aparegueren set arbres decapitats de la Ruta del Colesterol a l’Avinguda de la Ribera en una acte de clar vandalisme mediambiental. Els vàndals que actuen amb foscor i alevosia, intentaren partir el jove tronc en quatre o cinc moreres més.

El fet ha causat estupor entre els nombrosos usuaris del carril bici, tant ciclistes com vianants.

Així l’Ajuntament d’Alzira ha mostrat la seua «indignació» davant els fets ocorreguts este cap de setmana en l’avinguda de la Ribera (CV-572), on el vandalisme ha triat com a víctima les moreres plantades enguany.

L’esforç realitzat per la ciutadania i per part del mateix Ajuntament d’Alzira per «millorar l’entorn interurbà i fer una ciutat més amable es veu greument entorpit i perjudicat per l’acció incívica d’uns pocs, que desconeixen la mínima sensibilitat davant els béns patrimonials i comuns de tota la ciutadania alzirenya».

Des de la Regidoria de Medi Ambient ja s’hi ha sol•licitat la presència policial i, a més, es demana la col•laboració ciutadana per evitar que estos fets es tornen a repetir.