Gloria Signes ja és la nova fallera major d’Alberic

0
494

Gloria Signes Hervás ja és oficialment nova Fallera Major d’Alberic per al curs que tindrà el seu punt culminant al març de 2019. Un emotiu acte en l’ajuntament va erigir a una jove que substitueix a María José González, que ix del que va representar el primer ceptre de la història d’Alberic. L’acte també va servir per a acomiadar a González, que va ostentar el càrrec acompanyada per la seua Cort d’Honor, composta per Claudia Vanaclocha Gómez, Andrea Carramolino González, Jéssica Cucó Sansolí i Ainara Boix González. La nova màxima representant de les festes josefines (que estarà acompanyada en la seua Cort d’Honor per Elisabet Albentosa i Ferrer, Inma Álvarez i Ortega, Laura González i Pascual i Noelia Cháfer i García) va demanar unitat a les comissions falleres d’Alberic perquè així “estem fent molt grans les falles de la nostra localitat. Però és necessària la nostra unió per a seguir creixent. Espere poder representar-vos com mereixeu. També a la Falla Comissió Local, la meua falla. Gràcies per permetre’m complir un somni, per recolzar-me.

M’esforçaré perquè tota la falla estiga ben orgullosa”. “Torna a ser un gran honor per a l’ajuntament que la figura de consens que es va voler crear l’any passat per a unir a les falles d’Alberic compte amb continuïtat amb Gloria Signes. Ha demostrat molta il·lusió per representar a la localitat i al món de les falles d’Alberic i només podem demanar-li que gaudisca d’un any inoblidable”, va argumentar l’edil de Falles, Josep Puig. Signes té poc més de trenta anys i pertany a la Comissió Local Fallera d’Alberic, on va ser fallera major infantil. Regenta una centre d’estètica en la localitat.

L’ajuntament i la Junta Local Fallera van canviar enguany els requisits per a poder presentar-se a l’elecció com a fallera major local. Gràcies al suport de cinc de les sis comissions es va decidir que era suficient amb haver sigut fallera major infantil d’una de les falles locals per a poder aspirar al tron local.