Una tempesta impedix arribar a la meta a Encarna Fernández als Alps italians

0
120

Els elements impedir ahir arribar a la meta del Tot Dret a la corredora d’Alzira Encarna Fernández que es va quedar en el km 84 amb 8000 de desnivell positiu, després de 28 hores de carrera, quan es disposava a coronar el col Brison als Alps italians.

Les regles al pais transalpí són distintes a les espanyoles i així quan l’organització va detindre als corredors en un refugi per una forta tempesta impossibilità a SuperEncarna superar la barrera horària establerta després de no neutralitzar la carrera com sol ser habitual. “Així estan allí les normes si vols les agarres i sinó no participes”, així s’ha manifestat la corredora a Riberaexpress poc després de la seua retirada forçada.

La climatologia va ser molt adversa; “em vaig trobar un oratge molt extrany” explicava Encarna, “al principi he patit molta calor i la meua família no podia ajudar-me donat que sols tenien accés a la base d’Oyace al km 71 i després començà el fred”. SuperEncarna lamenta que l’organització modificara el recorregut de l’any passat i enguany el complicaren prou més, ja en la primera baixada vaig comprovar que era una carrera diferent a la de l’edició anterior”.

La brava corredora de la Ribera ha tingut paraules d’agraïment per a totes les firmes i col.laboradors arran la decepció patida per no haver pogut superar els nombrosos elements que s’han interposat en el seu camí pels cims dels Apls.

Riberaexpress