Centres educatius d’Alzira milloren gràcies al Pla Edificant de la Generalitat

0
660

 

Amb un treball de cooperació entre la Generalitat i l’Ajuntament d’Alzira estan portant-se a terme actuacions de millora en diversos centres educatius de la ciutat gràcies a les subvencions atorgades, principalment dirigides a la reforma d’instal·lació elèctrica, i que ja s’han realitzat als centres de Lluís Vives i Ausiàs March.

 

Pepe Grau, regidor d’Educació i Infància, assegura que des de l’Ajuntament estan realitzant-se les gestions pertinents perquè els centres com Blasco Ibáñez que, a hores d’ara, té atorgada l’aprovació de les actuacions a falta de la delegació de competències, puga portar a terme estes mesures de millora a les seues instal·lacions.

 

Pel que fa als instituts Josep Maria Parra i Rei en Jaume, que també tramitaren la sol·licitud del Pla Edificant, estan a l’espera ja que segons la comunicació aplegada des de la delegació de Conselleria, està elaborant-se la documentació dels expedients per portar-ho a terme.

 

L’edil Pepe Grau ha declarat sobre el tema: “El nostre departament està treballant i realitzant les gestions pertinents per aconseguir que estos centres obtinguen la confirmació de reforma i/o construcció d’instal·lacions, depenent de cada cas. Aleshores mantindrem el contacte amb la Conselleria per tal d’estar informats sobre això i vore l’evolució d’estos casos que ens ocupen i preocupen actualment”.