Alzira Ràdio arranca la nova temporada amb instal.lacions renovades

0
669

 

 

Alzira Ràdio ha conclòs un llarg període de reformes per actualitzar les seues instal·lacions

Diego Gómez: Hem millorat les condicions de treball del personal

Al llarg del mes d’agost, s’han portat a terme les tasques de neteja i condicionament de tot el sobre sostre de la Casa de la Cultura i en especial d’Alzira Ràdio on s’havien acumulat durant anys residus causats pels coloms que nidaven al sostre

 

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha visitat Alzira Ràdio que ja funciona amb normalitat des de la Casa de la Cultura i ha manifestat que “durant el període de la reforma, les emissions s’han portat a terme des de l’Ajuntament i en ocasions s’han patit dificultats tècniques per esta raó, ara encetem la nova temporada tornant a una Casa de la Cultura renovada. Hem millorat les condicions de treball del personal i volem continuar treballant per tal d’adaptar les instal·lacions a les necessitats dels llocs de treball.

 

Amb les obres escomeses, s’eliminen els possibles problemes de salubritat així com perill de despreniment del sostre. Així, la Casa de la Cultura ha quedat completament descontaminada i totes les entrades de pardals estan tancades.

A més s’ha conclòs la segona fase de canvi de l’aire condicionat. S’han substituït dos màquines de 10.000 frigories per sistemes intel·ligents d’aire que permetran un notable estalvi energètic i econòmic i s’han eliminat els anteriors conductes

 

L’any passat ja es van començar les actuacions de condicionament substituint el material que cobria les parets dels estudis, una espuma que pel pas dels anys es desfeia i podia ser inhalada, per un recobriment més apropiat utilitzat especialment per altres empreses radiofòniques.

Resolució de l’habilitació definitiva d’emissió

A més, la setmana passada es va rebre la llicència definitiva amb que Alzira Ràdio queda en situació legalitzada.

Durant més de 20 anys, l’emissora alzirenya, i les de tota la Comunitat, han viscut una situació d’al·legalitat que, després dels tràmits administratius portats a terme des de l’Ajuntament, s’ha resolt amb l’atorgament per part de la Generalitat de l’habilitació definitiva amb caràcter indefinit per a la prestació del servei públic de radiodifusió sonora per a la freqüència modulada 107.9 Mhz.