Música, Art a la Vila, Les Raboses, màgia i el concert de Sergio Dalma en les festes d’Alzira

0
1382

Les Festes Sant Bernat Alzira 2018 oferixen hui dissabte una ampla programació artística, musical i lúdica que ha començat este matí i que s’allargarà fins altes hores de la matinada.

Programació

Dissabte 21 de juliol de 2018
En horari de matí – Zones comercials
Per Sant Bernat el comerç sona a festa 
Música al carrer amb grups de la Societat Musical d’Alzira, repartits en les zones comercials de la Vila, Pérez Galdós i Pere Crespí, que amenitzaran les compres de tots aquells que s’apropen als comerços.

Pels carrer de La Vila, al llarg de tot el dia.
ART A LA VILA. 2a Jornada d’encontre d’artistes plàstics i visuals foto 22
Organitza: Associació Cultural d’Artistes Plàstics i Visuals d’Alzira i Comarca.

Gran Teatre a les 19.30 hores
Actuació lírica amb JAVIER BOVEA – DÚO DE ASES
Espectacle amb música interpretat per Javier Bovea, guanyador de “Tu sí que vales”, acompanyat per soprano i pianista. Àries i duos d’òpera, romances, sarsuela i cançons populars.

Entrada amb invitació. Recollida d’invitacions a partir del 10 de juliol, a la Casa de la Cultura de 19 a 21 hores i en la taquilla del Gran Teatre en horari habitual (màxim 2 per persona).

Parc Pere Crespí de 17.30 a 20.30 hores
FESTA DE L’AIGUA
Vine a refrescar-te amb nosaltres amb els inflables, pistes i jocs d’aigua més divertits del moment.

Claustre de la Casa de la Cultura, a les 20 hores
Concert de Sant Bernat a càrrec de La Colla les Raboses
Entrada lliure.

Plaça Major a les 22.30 hores
ESPECTACLE DE MÀGIA I HUMOR AMB JAMMES GARIBO i CAÑAS
Espectacular xou de màgia moderna, on la combinació de la música, les llums i el ritme… ho convertixen en un únic i excepcional espectacle. Protagonitzat per un dels més importants mags que tenim a Espanya. També comptarem en la vetlada amb l’humorista Cañas.

Recinte Firal a les 23 hores.
SERGIO DALMA – TOUR VÍA DALMA III
Sergio Dalma seguix embarcat en la seua exitosa gira Tour Via Dalma III, un espectacle sinònim d’èxit amb un dels artistes més importants de la música nacional de les últimes dècades. No t’ho perdes i disfruta del seu imponent repertori en les Festes de Sant Bernat d’Alzira.

Entrada: 10 €
Venda d’entrades en la taquilla del Gran teatre (dimarts i dijous de 19.30 a 21 hores), www.instanticket.es (les 24 hores), www.notikumi.com (les 24 hores) i al 902444300 (de 9 a 23 hores). En taquilla (el mateix dia de l’espectacle), des d’una hora abans.

En finalitzar, ORQUESTA LA FIESTA. Una de les millors orquestres del panorama actual, ens visita en les festes d’enguany per oferir-nos un repertori actual, sense oblidar els grans clàssics, amb una gran i cuidada posada en escena.

Véns?
Regidoria de Festes
Ajuntament d’Alzira