Els Creuats Riberencs d’Alzira comemoren el seu desé aniversari amb una Setmana Cultural

0
568

La filà Creuats Riberencs d’Alzira inaugura, hui dijous, la setmana cultural amb què commemora el seu desé aniversari (2008-2018).
A les 20 h., en l’auditori de la Casa de la Cultura d’Alzira, Betlem Santacreu i Àngela Piera presentaran l’acte inaugural on hi intervendran Laura Granell, dissenyadora del nou logo de la Filà; Agustín España Sanjuan, Primer Tro i Capità Cristià 2018 i l’alcalde d’Alzira, Diego Gomez.

Durant l’acte de presentació de les jornades es lliurarà un detall de la Filà Creuats Riberencs a les Filaes i associacions assistents.

En acabar els parlaments, la Regina de les festes d’Alzira i na Violant faran la inauguració de l’exposició dels 10 anys de vida de la Filà Creuats Riberencs.

En finalitzar l’acte se servira un vi d’honor en el pati porticat.

DIVENDRES, a les 20 h., Alfonso Rovira farà una xarrada sobre les marxes cristianes.

DISSABTE, a les 19’30 h., concert de la Societat Musical d’Alzira al claustre de la Casa de la Cultura en el qual s’estrenarà la marxa cristiana «Creuats Riberencs», composta per Ramón García i Soler, actual director de la Societat Musical d’Alzira i reconegut compositor de marxes festeres.

Els actes conclouran amb un vi d’honor.