El Festival de Bandes, el Ral.li Humorístic i la Volta a Peu obrin les festes d’Alzira

0
1208

La Municipal de Valéncia és enguany la banda invitada al festival

Este divendres, a les 22:30 hores, el Gran Teatre d’Alzira acollirà el XX Festival de Bandes Sant Bernat, amb la participació de la Banda Municipal de València i la Banda Simfònica de la Societat Musical d’Alzira.

Dins del programa d’actuació d’ambdós bandes, la Banda Municipal de València es farà càrrec de la primera part del concert amb la interpretació, entre altres obres, del pasdoble  Andrés Contrabandista d’Óscar Navarro i una  selecció de l’òpera Turandot de Giacomo Puccini. Actuaran davall la batuta del director convidat José Miguel Micó i Castellano.

La Societat Musical d’Alzira s’encarregarà de la segona part del concert, amb la interpretació, entre altres peces, del pasdoble Maido, de José Rafael Pascual-Vilaplana, i la Second Symphony,  de James Barnes. La banda actuarà sota la direcció de Ramón García i Soler.

50 aniversari

Cal destacar que enguany la Societat Musical d’Alzira està commemorant el seu 50é aniversari amb una gran quantitat d’actuacions musicals, tant al carrer com en concert. En el Festival de Bandes d’enguany, la banda convidada és la de València, amb una actuació especial en este 50é aniversari.

El Festival de Bandes suposa l’inici de les festes de Sant Bernat que se celebren a Alzira del 13 al 23 de juliol amb nombroses activitats.

El mateix divendres comença també el XI Ral.li Humorístic ambcl concurs de Play Back al camp d’Esports Venècia. I per al dissabte està programada la 31 Volta a Peu que eixirà a les 19:30 h des del carrer Gabriela Mistral junt el parc de l’Alquenència.