Centenars d’alzirenys en la Romeria a la Murta

0
2127

Centenars d’Alzirenys, a peu o en autobús participen hui en la tradicional romeria de la Murta que ha partit este matí des de la parròquia de Santa Caterina. Entre elss l’alcalde d’Alzira Diego Gómez, lavicealcaldessa Isabel Aguilar, els regidors Pep Carreres, Enrique Montalvá i Maria José Llopis, a més de les falleres majors Lourdes Burgos i Aitana Carbó i el president de la JLF Jaume Bohigues.

A les 8 hores el directius de la Reial Confraria han repartit les canyes entre els romers que han sigut beneïts pel pàrroc Enrique Masiá. Tot seguit el grup de Danses Alzira han fet una exhibició que ha servit de pròleg per a l’eixida de la romeria.

A mitjan camí han parat a esmorçar en un hort i cap a les 13 hores està prevista l’ofrena i l’eucaristia. Els romers agafaran forces amb una paella per a poder fer esta vesprada el retorn a la ciutat.