Alzira atorga tres beques a jóvens investigadors

0
633

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alzira ha concedit tres beques d’investigació amb un import de 500 euros cadascuna als projectes de joves investigadors sobre temes referents a Alzira o la comarca, sobre diferents aspectes socioculturals, econòmics, artístics, musicals, històrics, ambientals i de patrimoni, entre altres.

 

Els beneficiaris d’estes beques són: Rubén Bella Català, per la investigació titulada “La guerra de successió a la Ribera del Xúquer (1701-1713)”, María Simó García, per la investigació titulada “La Cultura de la seda a Alzira. El paper de la dona en el treball artesanal”, i Sandra Bernabeu Borja, per la investigació titulada “Alzira i els Trastàmara (1412-1516): lluita pel poder municipal i arbitratge monàrquic”.

 

Recordem que estes beques estaven dirigides a persones menors de 30 anys, residents en qualsevol municipi de la Ribera.

 

Pepe Grau, regidor d’Educació i Infància, ha declarat que “amb estes beques aconseguim motivar en certa manera els jóvens i és una invitació a la creativitat, a despertar les habilitats dels estudiants, i aprofite l’ocasió per a felicitar els guanyadors, per la seua dedicació i qualitat dels seus projectes, que cada vegada ens sorprenen més”.