El govern d’Alzira replica als sindicats que es tracta d’un nou complement per a tota la vida laboral

0
709

La denuncia dels sindicats de l’Ajuntament que el govern local els ha “enganyat” no ha sentat gens bé als representants municipals en considerar que es tracta “d’un nou complement que beneficiarà a més de 60 treballadors durant tota la seua vida laboral”, segons ha manifestat a Riberaexpress el regidor de Recursos Humans, Ivan Martinez.

Efectes retroactius

UGT, CCOO, CSIF i i SPPLB han abandonat la mesa de negociació en reclamar que el complement siga retroactiu des del passat mes de gener. Mentre l’equip de govern, format per Compromís, PSPV i EUPV, considera que entrarà en vigor a partir de l’aprovació en el plenari previst per al últim dimecres d’este mes de maig.

El complement afectarà a prop de de 70 treballadors, majoritàriament policies locals, que tenen unes antiguitats de 8 i 12 anys respectivament.

Places noves

Martinez no entén la decisió dels sindicats després que els treballadors municipals hagen “gaudit en esta legislatura de la major millora dels últims anys”. I que en la plantilla de la Policia Local; “hem creat una plaçes noves com una d’Inspector i dos places d’oficials” assegura el responsable municipal, que ha estimat en uns 30.000 euros el cos total del complement per al que resta d’enguany.