Prevenció del càncer de pell en Alzira

0
362

Este matí la plaça Major d’Alzira ha acollit una Unitat Mòbil d’Informació i Prevenció del Càncer de Pell de la Junta Associada Provincial de València de l’Associació Espanyola contra el Càncer. Vora 60 persones s’han apropat fins a esta unitat de prevenció perquè li feren un estudi de la seua pell.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, s’ha acostat fins a la plaça Major per vore la faena que estaven realitzant des d’esta unitat mòbil. També ha estat col·laborant la presidenta de la Junta Local del Càncer d’Alzira, Mariví Ferragut.

Cal recordar que l’exposició inadequada al sol pot causar alteracions en la pell i ocasionar greus malalties. Per això és tan important protegir-se de les radiacions solars, no només en les platges o piscines a l’estiu, sinó també la resta de l’any.