Demanen en Alzira la «inhabilitació» dels magistrats del cas de la Manada

0
1707
Concentració d’este migdia davant els jutjats

Al voltant d’un centenar de persones s’ha concentrat este migdia davant els jutajts d’Alzira per protestar i reclamar la «inhabilitació» dels magistrats que han dictdat setència en el judicia de la «manada».

Dones juristes han llegit un comunicat en el que consideren que aquesta sentència «marca un greu precedent per les llibertats i indemnitats sexuals de les dones, alhora que desdibuixa la construcció del consentiment i reforça la idea que aquest es pot donar sota circumstància de pressió».

A més s’ha llegit un manifest de suport a la víctima de la violació de la manada i de crítica a la resolució judicial;»entenem que s’ha vulnerat la dignitat i la llibertat de la víctima, sent no solament una agressió a una dona individual sinó que és converteix en un atac a la llibertat, dignitat i igualtat de totes les dones».

Les autores d’este manifest lamenten que «malauradament aquesta no és la primera víctima» i afegixen «volem que siga la última, peri això reclamem una educació igualitària i una atenció digna a totes les víctimes».