Alzira informarà la pròxima setmana als joves estudiants en la fira Orienta’t

0
465

La Casa de la Cultura acull Orienta’t del 16 al 20 d’abril

 L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Joventut i el Centre d’Informació Juvenil, ha organitzat per a la propera setmana una nova edició d’Orienta’t. Serà del 16 al 20 d’abril a la Casa de la Cultura.

El regidor de Joventut, Albert Furió, ha destacat: “Creiem que esta fira d’orientació és important perquè ajudem els joves a decidir el seu futur professional, sobretot a aquells/es que estan indecisos/es i no saben quina opció de futur triar. El ventall de possibilitats que oferim és ampli i de segur que aporta moltes coses bones a tots aquells que ens visiten durant la propera setmana”.

Un total de 19 estands donaran cita a Orienta’t, entre col·legis, centres de formació professional, universitats, Escola Oficial d’Idiomes, IDEA o el Centre d’Informació Juvenil, entre altres. Els assistents podran accedir a tota la informació dels estudis, la formació i les eixides professionals disponibles.

L’horari per al públic, en general, serà els matins de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres; i les vesprades de 16 a 18.30 hores, de dilluns a dijous. Si bé cal que els grups interessats concerten els horaris prèviament.

Dilluns serà el dia especial d’universitats i estudis superiors, on els orientadors dels estands atendran presencialment tots els interessats.

Els estands participants són:

 • Barreira Art i Disseny
 • Centre de Grau Mitjà de Perruqueria Daniel Matallín
 • CFP CAMPUS i CFP PAX
 • CP FPA Enric Valor Alzira
 • Centre d’Informació Juvenil
 • CIPFP Luis Suñer Alzira
 • Col·legi La Purísima
 • EFA La Malvesia i EFA Torrealedua
 • Escola Oficial d’Idiomes Alzira
 • ESAT (Escola Superior d’Art i Tecnologia)
 • Florida Universitària
 • IDEA
 • IES José M. Parra
 • PFQB Ajuntament d’Algemesí i PFQB Ajuntament d’Alzira
 • UNED Alzira- València Francisco Tomás y Valiente
 • Universitat Catòlica de València San Vicente Màrtir
 • Universitat d’Alacant
 • Universitat Jaume I
 • Xúquer Centre Educatiu