Camí Nou d’Alzira repasa la seua història en un video i una mostra retrospectiva

0
656

La comissió Camí Nou d’Alzira ha encetat esta nit els actes del 75 aniversari amb la projecció d’un video, la presentació del logotip i una exposició retrospectiva inaugurada a la Casa de la Cultura. Activitats que s’allargaran fins el mes de març de 2019.

A la inauguració han assistit l’alcalde d’Alzira Diego Gómez, el regidor d’Educació Pepe Grau junt altres membres del consistori, a més de les falleres majors d’Alzira Lourdes Burgos i Aitana Carbó junt a les màximes representants de Camí Nou, Silvia Pous i Isabel Caro així com nombrosos fallers, falleres i simpatitzants que han omplit de gom a gom l’auditori.

En l’acte inauguratiu han intervingut Emilio Esparza, el president José Manuel Garcia i el propi alcalde que ha tancat els discursos.

Esta popular i familiar comissió alzirenya va ser fundada l’any 1943 pels 10 primers directius i una vintena d’amics, tot i que aleshores s’anomenava, falla dels carrers Gandia i rodalies. Posteriorment s’anomenà General Asensio fins l’any 1978 que va ser batejada finalment amb el nom actual de Camí Nou.

Tot seguit ha sigut inaugurada una completa mostra retrospectiva amb indumentària, banderins, llibrets i nombroses fotografies que recullen els 75 anys d’esta veterana falla.