González:”L’Hospital d’Alzira canviarà en pocs mesos amb el suport de tots els sanitaris”

0
5483
Isabel Gonzále amb el seu equip i sindicalistes de l'hospital
Isabel González amb el seu equip i Junta de Personal

La nova gerent amb el Comité

Plena satisfacció  entre els sindicalistes i la Plataforma per la Defensa de la Sanitat Pública

Abraços i aplausos entre el nou equip de la Conselleria de Sanitat

La nova gerent de l’Hospital de la Ribera, Isabel González, ha manifestat esta matinada que “L’Hospital d’Alzira va a canviar en pocs mesos”, tasca per a la que espera contar amb “el suport de tots els sanitaris” perquè “vos necessitem a tots, ha dit davant de distints membres de la Junta de Personal i del Comité d’Empresa d’este centre hospitalari.

González ha fet estes manifestacions després de tancar el traspàs de poders de la UTE que gestionava el Departament de Salut de la Ribera, a la Generalitat, fet que s’ha consumat al voltant de cinc minuts abans de la 1 de la matinada i després d’una reunió amb el, fins ara gerent, Javier Palau, de dos hores i mitja de durada. La representant de la  Generalitat, que ha sigut ovacionada, per sindicalistes de la Junta de Personal i del comité, ha reconegut que “la col.laboració mostrada pels representants de la UTE en el canvi de gestió”.

A l’eixida contrastava el semblant seriòs de Palau amb la cara de satisfacció de González i del seu equip tècnic de la conselleria de Sanitat encapçalat per José Luis Sanchis Oliver, exalcalde de Benimodo.

Ha sigut una nit emocionant tant per a l’equip que comença a regir este Departament Sanitari com per als sindicalistes i la Plataforma de Defensa Pública de la Ribera que ho han celebrat brindant amb cava i amb nombrosos abraços i aplaudiments.

Este diumenge, 1 d’abril és una data “històrica” per a l’Hospital de la Ribera que encetava, fa 20 anys, a Espanya l’anomenat “Model Alzira” per la seua gestió privada. La pròpia consellera de Sanitat Carmen Montón té previst girar visita cap el migdia a les instal.lacions per comprovar de primera mà que els usuaris no patixen cap contratemps durant les priemres hores de la reversió.