La primavera comença hui a les 5 i quart de la vesprada amb temperatures més pròpies de l’hivern

0
294
Cremà de la Plaça Major anit

La primavera del 2018 comença hui, dimarts 20 de març, a les 17.15 hores, segons els càlculs de l’Observatori Astronòmic Nacional. L’estació durarà 92 dies i 18 h:res, i acabarà el 21 de juny amb el començament de l’estiu.

Tot i això l’hivern no ha donat la última paraula i fins el dijous les temperatures mínimes baixaran fins els 2º centígrads de mínima mentre les màximes es quedaran al voltabt dels 15º. Farà sol però el vent de mestral donarà una sensació térmica prou freda.

D’altra banda la matinada del pròxim dissabte els rellotges s’avançaran una hora, és a dir a les 2 seran les 3 en el que serà horari d’estiu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here