Ad
riberaexpress.es

Les mascletaes del concurs d’Alzira han arrancat amb més de 40 kg de pólvora

El final de la mascletà de hui

El concurs de mascletaes d’Alzira ha començat hui amb bon peu tot i ser dimarts i 13, amb un magnífic espectacle de la Pirotècnia de València-Vilamarxant “Pironova” que ha superat els 40 quilos de pólvora.

“Senyor pirotècnic pot començar la mascletà” deien a duo a les 2 en punt de la vesprada les falleres majors d’Alzira Lourdes i Aitana, donant pas a l’espectacle coordinat pel director comercial de Pironova Domingo López que explicava les caractrerístiques al final, després de rebres nombroses felicitacions. “Nosaltres utilitzem material comprimit per ocupar el menor espai possible” explicaven els pirotècnics satisfets perquè el seu primer objectiu “és que la gent es divertisca”, més que guanyar el concurs.

Deixa un comentari

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación