EL Nítida Alzira goleja el València (2-7) en un complet partit del lider

0
332

Els de Braulio Correal cuallaren davant l’equip valencià un dels partits més complets de la temporada

 

El calendari de la 3a Divisió de Futbol Sala va portar al Nítida Alzira fins al Sant Isidre per a enfrontar-se al València. Els de Braulio Correal varen fer un dels millors encontres en el que va de lliga i s’endugueren la victòria amb un contundent 2-7.

Una defensa ordenada, una creació eficaç i una definició encertada varen ser les culpables de la victòria. Tot això unit amb les dianes de José Carlos, Pendi, Josep Navarro, Luis Moreno, Carlos Villarrasa i Cristian Araiz, qui arribà a l’envejable xifra de 200 gols signats.

El Nítida Alzira continua líder del grup amb 52 punts, per davant de Maristas i Mislata, que també varen fer els deures. Les distàncies, doncs, amb una jornada més consumida, continuen sent les mateixes entres els tres equips punters. La lliga tornarà al Palau d’Esports d’Alzira el pròxim 25 de març.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here