Alzira repara l’aljub de la Casella

0
132

La Regidoria d’Agricultura i Medi Ambient ha reparat l’aljub situat prop de la casa Bono de la Casella, que es trobava ple d’arrels dels arbres situats al voltant i amb clavills longitudinals i transversals de grans mides, la qual cosa provocava la pèrdua en pocs dies de l’aigua emmagatzemada.

 

La reparació ha consistit en l’eliminació de totes les arrels, la neteja de tot el got de l’aljub, el segellat de tots els clavills amb morter expansiu de resines i la impermeabilització posterior de l’interior.

 

Amb estes obres de manteniment s’evita la pèrdua d’aigua i s’optimitza el consum d’aigua potable de la reserva de cérvols i al bar restaurant del paratge de la Casella, que són les instal·lacions a les quals subministra d’aigua l’aljub.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here