Ajuntament i Creu Roja posen en marxa una campanya de sostenibilitat a l’Alcúdia

0
210

Creu Roja i l’Ajuntament de l’Alcúdia posen en marxa una campanya per estalviar llum, aigua, paper i energia


La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de l’Alcúdia ha acordat amb el Comité Local de Creu Roja la posada en marxa un projecte basat en el programa de qualitat ambiental d’aquesta entitat. L’objectiu és conscienciar als usuaris de les distintes instal·lacions municipals del fet que amb xicotetes accions dins les seues rutines diàries es pot estalviar llum, aigua, paper i energia.


S’han col·locat per tots els edificis municipals i altres edificis educatius o emblemàtics prop de 300 adhesius amb distints lemes de sostenibilitat.


Així al costat de les aixetes dels serveis els adhesius porten l’escrit de “
Tanca l’aixeta quan et neteges les mans. Estalviem aigua, malgastem solidaritat. Recorda que el teu consum repercuteix en la sostenibilitat del planeta i, en conseqüència en la qualitat de vida de les persones“.


Prop dels interruptors de la llum, els adhesius col·locats diuen: “
Quan isques apaga la llum.” Al costat de les fotocopiadores i impressores es diu: “Saps que cada persona necessita cada dia 22 arbres per a respirar? 1 tona de paper blanc = 17 arbres i 4.100 kw. La mitjana de paper usat al treball per cada persona és de 50 fulls A4 per dia. Abans d’imprimir cada missatge, per favor, comprova que és necessari fer-ho“.

Finalment, al costat dels aires condicionats els adhesius portar aquest text: “Entre 24° i 25° és suficient per a mantenir una sensació confortable“.


Amb aquesta campanya que ha arribat també a les escoles s’espera conscienciar a majors i menuts per adoptar hàbits saludables per combatre el canvi climàtic.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here