Alzira trionfa en el II Concurs d’Espardenyà amb els restaurants El Lloc (1er) i Ca Tomás (3er)

0
519
Els tres guanyadors amb els membres del jurat

El Lloc ha aconseguit els 3.000€ del primer premi
Ca Tomás ha guanyat el tercer premi
Un total de 30 cuiners han participat en el concurs
Joan Baldoví i Pilar Moncho amb l’alcalde i Pep Carreres
Victor Curiel d’El Lloc davant l’espardenyà guanyadora

El Restaurant El Lloc d’Alzira ha sigut el gran trionfador del II Concurs d’Espardenà Francisco José Garcia, mentre l’Alqueria del Pou de València ha quedat en segon lloc i altre establiment de la capital de la comarca, Ca Tomás, s’ha classificat en tercera posició.

“La clau ha estat en el ratet que l’espardenyà ha estat reposant” comentava ple de satisfacció el propietari del restuarant guanyador, Víctor Curiel que atribuia tots els mèrits del trionf al cuiner José Marco. Curiel que s’ha embolssat 3.000 euros reconeixia davant els mitjans de comunicació que “ha sigut una sorpresa molt agradable”. El segon premi està dotat amb 1.500 euros i el tercer amb 1.000€

Al concurs han assistit el diputt nacional Joan Baldoví, la diputada de Turisme Pilar Moncho i l’alcalde d’Alzira Diego Gómez i centenars de persones que han asaborit este plat autòcton de la Ribera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here