L’espectacle “Mulïer” de Maduixa Teatre tanca els actes del 8M en l’Alcúdia

0
231

Aquest dissabte, 10 de març, es presenta a l’Alcúdia l’espectacle de dansa sobre xanques Mulïer, guardonat amb dos premis Max al Millor espectacle de carrer i a la Millor composició musical. Aquest acte, enmarcat dins de les activitats commemoratives amb motiu del Dia de la Dona, homenatja precisament a elles, a totes les dones que durant segles i segles d’opressió han lluitat i segueixen lluitant per a mantenir viu el seu jo salvatge, i que reclamen el seu dret a ballar i correr lliurement pels carrers i places de la nostra societat.

Tot i que l’espectacle està previst fer-se a l’aire lliure, donades les previsions meteorològiques, es realitzarà a les 6.30 de la vesprada a la Casa de la Cultura, on les cinc ballarines que formen part de l’actuació exploren l’identiat femenina a través del joc corporal, destacant la imatge, la poètica visual i la narració per a arribar a la sensibilitat del públic.

Mulïer ficarà el punt i final a una setmana plena d’actes amb els quals, des de l’Ajuntament de l’Alcúdia, i a través de la regidoria d’Igualtat, s’ha volgut celebrar tots els avanços aconseguits fins al dia de hui, però també reivindicar i denunciar les desigualtats, discriminacions i violència que sofreixen més de la meitat de la població mundial, les dones.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here