El pla pilot de reciclatge d’Alzira aconseguix 950 voluntaris adherits en la primera fase

0
378

El pla pilot de reciclatge de matèria orgànica supera la seua previsió i aconseguix 950 voluntaris adherits en la primera fase

 

 

Alzira, 9 de març de 2018 – La Regidoria de Serveis Públics va posar en marxa el passat 29 de febrer una campanya informativa, de participació voluntària, que tractava d’explicar com separar directament la matèria orgànica del fem que generem a les nostres cases i posteriorment dipositar-lo al nou contenidor marró destinat per a l’orgànic.

 

Amb esta campanya es pretenia aconseguir 500 voluntaris, d’entre els veïns i veïnes de les dos zones d’Alzira, avinguda Sants Patrons i avinguda Luis Suñer i voltants del carrer Gabriela Mistral, zona del parc de l’Alquenència, en les quals s’ha proposat a prova esta mesura amb 30 contenidors de reciclatge orgànic, i en finalitzar la campanya el nombre de voluntaris és de 950, quantitat que el regidor de Serveis Públics, Fernando Pascual, considera un gran d’èxit.

 

“Estem molt contents de la resposta de la ciutadania, no puc dir una altra cosa que ha sigut un èxit de participació, ja que estimàvem fer uns 500 voluntaris i hem finalitzat la campanya fent quasi el doble. Les xifres ens demostren que Alzira és una ciutat conscienciada amb el reciclatge, la sostenibilitat i el medi ambient i davant l’èxit que ha tingut esta campanya, ja estem treballant per ampliar a altres barris i zones d’Alzira els contenidors marrons, el més prompte possible”, assegura Fernando Pascual.

 

Per agrair la col·laboració com a voluntari, l’Ajuntament d’Alzira ha fet entrega d’un poalet marró xicotet per a reciclar al domicili, bosses biodegradables i una clau amb clauer per poder dipositar la bossa de l’orgànic generat al nou contenidor marró ubicat als llocs habituals, al costat de la resta dels que ja utilitzem per a reciclatge, el groc, verd, blau i gris.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here