Alzira lliura els III Premis IDEA Coworking 2018

0
556

Aquest matí ha tingut lloc en les instal·lacions d’IDEA els lliuraments de la III edició dels premis “IDEA COWORKING ALZIRA 2018” que l’Ajuntament d’Alzira, a través de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i IDEA duen a terme amb la col·laboració de GC COWORKING ALZIRA.

 

En l’entrega han estat presents les distintes entitats que han participat en aquesta iniciativa: Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, Carmen Herrero, directora d’IDEA, així com representants del CEEI, de l’Associació Empresarial d’Alzira i de l’IES Luis Suñer.

 

Els tres premis consisteixen en 1.000 euros en espècie que equivalen al cost de l’ús de serveis de Coworking, d’un espai col·laboratiu on desenvolupar les seues iniciatives durant 6 mesos i es van lliurar a:

  • Franceliza Peñaloza amb GENUINA: Fabricació i comercialització de suplements naturals i cosmètica orgànica.
  • Rafael Cebrian amb DISEÑALOTUMISMO: Empresa de disseny gràfic ‘online’ on el client podrà dissenyar el seu propi projecte, a través de la web i de la app.

 

Segons Ivan Martínez, regidor responsable de l’àrea: «l’impuls de l’autoocupació exigeix de fórmules que faciliten i milloren l’engegada de les noves empreses, especialment xicotetes empreses i professionals que troben majors dificultats en les fases inicials. Amb la III edició dels premis IDEA COWORKING ALZIRA l’Ajuntament d’Alzira pretén fomentar les emprenedores i els emprenedors i facilitar l’establiment d’aquest tipus d’empreses a Alzira».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here