L’èlit de l’arbitratge s’autoavalua a l’Alcúdia

0
179
Àrbitres espanyols en ple na prova

El COTIF vibra amb les proves físiques de l’elit arbitral

 

L’elit de l’arbitratge espanyol s’està donant cita en el complex esportiu que alberga cada estiu el COTIF de l’Alcúdia com a motiu del 35 aniversari del torneig. Per això, des de dimarts passat 6 fins al dissabte 17 de febrer, de 15.00 a 20.00 hores, un total de 20 àrbitres professionals de Primera i de Segona Divisió s’estan sotmetent a les jornades d’autoavaluació nacional de les proves físiques.

 

La segona jornada va ser ahir, dimecres 7 de gener, quan els col·legiats de la divisió d’honor espanyola van dur a terme davant els ulls del públic present una infinitat de proves de velocitat, d’habilitat, de força i de resistència en la pista d’atletisme i en el verd d’Els Arcs. Martínez Munuera, Undiano Mallando, Estrada Fernández, Gil Manzano, Carlos del Cerro Grande. Tots. Únicament es van absentar els encarregats de dirigir les tornades de les semifinals de la Copa del Rei.

 

Així ho explicava Eliseu Gómez, president del torneig, amb la conclusió de la jornada: «Per al COTIF i l’Alcúdia és un esdeveniment únic, perquè ser l’amfitrió de la preparació dels millors àrbitres d’Espanya no és moco de pavo. Així i tot, per a més inri, no som nosaltres els que decidim, sinó que són ells mateixos els que volen repetir presència. Es queden impressionats tots els anys amb les nostres instal·lacions; els encanten. A més, per a nosaltres representa una gran finestra al món del futbol, un esdeveniment per a demostrar l’envergadura i l’evolució i del torneig».

 

D’aquesta manera, amb el total suport del COTIF, de la regidoría d’Esports de l’ajuntament alcudià i de la Caixa Rural de l’Alcúdia, l’elit de l’arbitratge espanyol tornarà a reunir-se els pròxims dissabtes 10 i 17 de febrer, de 15.00 a 20.00 hores aproximadament, en les instal·lacions esportives de l’Alcúdia per a seguir amb les jornades físiques de preparació de la temporada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here