Pilar Moncho reivindica un nou model de gestió turística davant els empresaris valencians del sector

0
437
  • Pilar Moncho

    Pilar Moncho clausura la Jornada sobre Turisme organitzada per la Confederació d’empreses Turístiques de la Comunitat Valencianana (CET –CV) i anuncia que el “Mètode valencià” és l’estratègia de gestió del Patronat de Turisme de València

La diputada de Turisme de la Diputació de València i vicepresidenta del Patronat de Turisme de València, Pilar Moncho, va clausurar la Jornada sobre Turisme organitzada per la Confederació d’empreses Turístiques de la Comunitat Valencianana (CET –CV) en Feria València per a debatre sobre l’actualitat turística entre tots els agents del sector.

 

En la seua intervenció, Pilar Moncho va agrair “l’oportunitat que ens brinda la Unió Hotelera de València, membre consultiu del nostre Patronat de Turisme de la Diputació de València i estrets col·laboradors en les nostres iniciatives”.

 

Segons Moncho, “la principal conseqüència del canvi estructural en el turisme –nous públics, noves demandes, noves formes de comercialització i de consum, noves tecnologies- és l’adopció d’una nova estratègia per a treballar amb ell, el Mètode valencià, que vol integrar a tots els valencians i valencianes en aquesta tasca com prescriptors de primer ordre”.

 

El mètode al·ludit per la diputada Pilar Moncho és el lema triat per València Turisme per a marcar l’estratègia de 2018, encara que “nosaltres treballem així des del primer dia, fent ús d’aqueixa manera nostra de fer les coses. Amb una singularitat que ens ha configurat com un poble diferenciat i amb una capacitat extraordinària per a idear i engegar projectes universals”.

 

Amb la seua intervenció es va donar per conclosa una jornada “pionera” que ha propiciat la participació i l’intercanvi d’idees entre diversos agents del sector turístic, tant públics com a privats.

 

A propòsit de la jornada, en el saló d’actes de Fira València es van escoltar les veus i les propostes de l’alcalde de València, Joan Ribó; el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; el president de CET-CV, Luis Martí; el president d’Unió Hotelera de València, Ximo Solá qui va moderar una taula redona sobre l’intrusisme i les seues conseqüències on van exposar postures representants dels empresaris i dels treballadors del sector turístic així com dels consumidors; l’expert en ciberseguretat del Banc de Sabadell, José Luis González; el director del Patronat de Turisme, Evarist Caselles i la pròpia Pilar Moncho.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here