La fibra òptica arriba al Polígon Industrial Cotes d’Algemesí

0
193

Operaris de la companyia Telefònica han procedit a desplegar els cables per a dotar de fibra òptica els quasi 400.000 m2 que ocupa el Polígon Industrial de Cotes, amb la qual cosa es podrà donar servici a les més de 100 empreses que treballen en l’àrea industrial.

 

Les connexions per fibra òptica no sols permeten majors velocitats d’accés a Internet, una necessitat en constant creixement en la nostra economia, sinó que obri a les empreses la possibilitat d’accedir a un conjunt de servicis, en l’entorn del cloud computing, que els permeten incrementar la productivitat, reduir els costos de relació comercial, augmentar la seguretat de les comunicacions, en definitiva, contribueix a convertir les Tecnologies de la Informació i la Comunicació en el motor de la innovació empresarial.

 

El treball iniciat per l’associació empresarial Empal i la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Algemesí ha donat com a resultat que Telefónica incloguera les àrees empresarials d’Algemesí, com a objectiu estratègic en el seu desplegament en la zona. La companyia havia realitzat el cablejat pel nucli urbà, deixant pendent l’arribada a les zones empresarials.

 

La regidora de Promoció Econòmica, Palma Egido, ha destacat que la fibra òptica a més de 100 empreses “ajuda a millorar el treball i la competitivitat de les indústries instal·lades en el polígon industrial de Cotes”.

 

Des d’EMPAL s’ha destacat que es va a continuar treballant perquè la fibra òptica arribe al 100% de les empreses, atés que en l’actualitat tenen pendent de poder accedir a este servei algunes empreses del Polígon Industrial de Xara i la totalitat del Polígon Pepe Miquel.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here