L’èlit del l’abritratge espanyol s’avalua la pròxima setmana a l’Alcúdia

0
133

Seria impossible entendre l’èxit i l’expansió internacional del futbol espanyol sense valorar el creixement qualitatiu del seu món arbitral. Noms com Mateo Lahoz, Martínez Munuera, Estrada Fernández o Gil Manzano se situen ja entre els millors àrbitres del món.

Tots ells, a més dels seus companys que arbitren en la Lliga Santander i la Lliga 1 2 3, seran avaluats durant quatre jornades en les instal·lacions on se celebra el Cotif a l’Alcúdia, en l’Estadi Municipal Els Arcs. L’avaluació nacional de les proves físiques dels àrbitres professionals de la primera i la segona divisió se celebrarà el dimarts 6 de 15 a 20 hores, el dimecres 7 de 15.30 a 20 hores i els dissabtes 10 i 17 de 15 a 20 hores, organitzat pel comité tècnic d’àrbitres de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana.

La FFCV premia així al comité organitzador del torneig internacional de futbol per la celebració en el present any 2018 del 35 aniversari, en el qual es veuran les cares algunes de les millors seleccions nacionals del món. De fet, el Cotif ja ha confirmat la presència de combinats com Argentina, Uruguai, Rússia, Veneçuela o el Marroc. Col·laboren també l’organització de la jornada d’àrbitres l’ajuntament alcudià i la Caixa Rural de l’Alcúdia.

El Cotif sempre ha estat al costat del món arbitral, amb constants homenatges per a fer valdre el seu paper dins del món del futbol i, des de fa diversos anys amb conferències d’importants representants del seu sector perquè el públic conega els secrets de la seua formació física o psicològica. Pel serial de conferències del Cotif han passat àrbitres com Mateo Lahoz, Martínez Munuera o Ayza Gámez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here