La falla Nou Penalet d’Alzira coneixerà esta setmana la ubicació del seu monument

0
381
Ubicació proposada per al monument de Nou Penalet

La polèmica de l’exercici passat de la comissió Nou Penalet amb la falla Tulell-Avinguda pot tancar-se de forma definitiva si el govern d’Alzira accepta la nova ubicació proposada en una plaçoleta del carrer Xúquer.

El lloc proposat ha de contar amb els informes favorables de la Policia Local i dels bombers per tal que no hi haja risc d’incendi per a les vivendes de la zona. Fons de l’equip de govern han assegurat a Riberaexpress que la decissió defitiniva “es coneixerà esta mateixa setmana”.

El president de la Junta Local Fallera Jaume Bohigues s’ha interesat hui per la resolució al demanar una entrevista amb l’alcalde Diego Gómez. La carpa del Nou Penalet també s’instalaria en el carrer Xúquer cas de ser acceptada la nova ubicació del monument. Segons Bohigues el lloc escollit forma part de l’àrea d’influència d’esta nova comissió fallera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here