La falla Plaça La Malva presentà al Gran Teatre la seua fallera major Ariadna Cáceres

0
330

Plaça Malva presentació 18Compartix el seu càrrec amb el president Edu Miquel Girbés

La Falla Plaça Malva ha celebrat la presentació de la seua Fallera Major per a l’exercici 2017-2018, càrrec que ha recaigut en Ariadna Cáceres Castillo i que compartirà amb el president Edu Miquel Girbés.

La vesprada va començar amb una concentració en el casal de la comissió per a després dirigir-se a arreplegar a la nova Fallera Major Ariadna Cáceres; després es va fer el mateix amb Mercedes Bohigues que s’acomiadava del seu càrrec després d’un any. La presentació va tindre lloc en el Gran Teatre de la nostra ciutat.

Ariadna va rebre els honors en un acte marcat per les emocions. La Fallera Major va imposar les bandes acreditatives a 62 falleres de la seua cort d’honor, que passaren a formar part d’un quadre escènic que es va preparar per a l’ocasió.

Les presentadores van ser les falleres de la comissió Begoña García Albelda i Carmen María Sanchis Castillo.

Ariadna va mostrar tota la seua alegria i donà el seu agraïment a tots els presents amb el parlament emocionat d’una persona que viu la falla des que va nàixer i que pertany a una família que té quatre generacions dins de la Malva.

Una obertura escènica amb la música del Turandot de Puccini de fons amb la interpretació en directe d’Aina Romera, cosina de la Fallera Major, amb el seu clarinet va posar un punt d’emoció a l’acte. Així mateix, la xaranga “Els Borts” obsequiaren en directe una peça musical que el compositor José Beteta va crear per a la nostra Fallera Major.

Falles invitades; la Fallera Major, el president infantil de la comissió; i la Fallera Major d’Alzira; Lourdes Lancero, junt amb la seua cort d’honor; Jaime Bohigues, president de la Junta Local Fallera i membres de la mateixa entitat li van retre “pleitesia”.

Els parlaments d’Edu Miquel, president de la falla, i Diego Gómez, alcalde d’Alzira, van posar punt final a un acte que acabà amb l’Himne de la Comunitat.

Falla Plaça Malva

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here