La Policia Local d’Alzira renova el seu parc automobilístic amb dos noves motocicletes

0
216

Policia local noves motosLa Policia Local d’Alzira compta amb dos noves motocicletes d’última generació que s’han incorporat al seu parc automobilístic i que s’emmarquen dins del seu procés de modernització.

 

La regidora de Seguretat, Sara Garés, assegura que amb esta renovació es milloren els mitjans perquè la policia puga treballar de la forma més eficaç. Per això, l’any 2018 està planificada una renovació progressiva del parc mòbil per tal d’adequar-lo a les necessitats de la prestació del servei.

 

Les motocicletes són maxi-scooter amb potència i acceleració adequades, eficients quant al consum de combustible i presenten un bon nivell de seguretat.

 

Són vehicles molt versàtils i s’adeqüen a les funcions pròpies de la Policia Local, sobretot, en els àmbits de trànsit i proximitat. Permeten circular pel casc antic o zones semi de vianants, així com en zones amb retenció o davant accidents de trànsit.

 

Amb estes noves incorporacions, s’han retirat dos motocicletes antigues dels anys 90. Actualment, el parc automobilístic de la Policia Local d’Alzira compta amb 13 motocicletes i 11 turismes i tot terrenys.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here