La pista d’atletisme d’Alzira acollirà la XV Jornada Lúdica de Jocs Esportius Adaptats

0
319

La Direcció Territorial d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de València organitza una jornada lúdica en la Pista d’Atletisme de la Ciutat Esportiva d’Alzira.

La jornada es desenvoluparà divendres 19 de gener de 2018 entre les 11 i les 14 hores.

Esta jornada forma part de les activitats dirigides a persones amb discapacitat en el marc dels XXXVI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana per a xiquets i jóvens en edat escolar. Participen els Centres d’Educació Especial de la província de València.

En la instal·lació esportiva, cedida per l’cross escolar alziraAjuntament d¿Alzira, han programat els alumnes del TAFAD de l’IES Conselleria un circuit de 12 estacions per les quals passaran tots els alumnes participants i en les quals practicaran activitats de llançaments, carreres d’obstacles, tanques, salts i carreres.

Així mateix, com en edicions anteriors, l’organització compta amb la colaboració de Coca Cola.

En la jornada està prevista la participació de 700 persones entre alumnes i acompanyants (professors, cuidadors…) procedents de 12 Centres d’Educació Especial de la província de València.

Els centres són: CEE Carmen Picó (Alzira), CEE Vírgen de la Esperanza (Cheste), CEE Enric Valor (Gandía), CEE Koynos (Godella), CEE Vall Blanca (Ontinyent), CEE Sant Cristofol (Sagunt), CEE Miquel Burguera (Sueca), CEE La Encarnació (Torrent), CEE Torrepinos (Torrent), CEE Rosa Llácer (Castellar-Oliveral), CEE Ruíz Jiménez (València) i CEE Professor Sebastián Burgos (València).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here