Ad
riberaexpress.es

Alzira amplia el nombre de places d’aparcament en la zona del carrer O’Donell

solar carrer Odonell 1Des de la Regidoria de Gestió Urbanística de l’Ajuntament d’Alzira es continua treballant amb la línia marcada de millorar la ciutat i fer-la més còmoda i agradable tant per als ciutadans com per als visitants, per la qual cosa està ampliant-se el nombre de places d’aparcament en diferents punts de la ciutat.

Anteriorment s’habilitaren solars per a l’aparcament de vehicles a la zona del carrer Gabriela Mistral i també en General Castaños de la zona de les Barraques, ara li toca el torn a la zona del carrer O’Donnell i pròximament es faran actuacions per ampliar places d’aparcament a la zona de l’antiga factoria Cartonatges Sunyer. Recordem que tots els solars habilitats, per l’Ajuntament d’Alzira, per a l’aparcament de vehicles, són d’ús lliure i gratuït.

El regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, declara: “Hem començat l’any 2018 amb actuacions que determinen la línia que ens marcàrem des de l’inici de la legislatura, que no és altra que millorar la nostra ciutat i fer-la més accessible i còmoda per a tots, vianants i vehicles, per això estem ampliant les places d’aparcament aprofitant solars buits i que no se’ls dóna cap ús, fins ara, en diferents punts d’Alzira”.

Deixa un comentari

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación