Alzira augmenta fins a 390.000€ el pressupost per al Pla d’Ocupació Juvenil

0
81

idea pla joves qualificatsHa finalitzat el Pla d’Ocupació Juvenil per a joves qualificats 2017

 

S’han lliurat els certificats als 15 joves que han treballat durant 9 mesos a l’Ajuntament d’Alzira en el Pla d’Ocupació de Joves Qualificats. Aquest s’ha dut a terme ja durant tres edicions per part de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus de l’Ajuntament d’Alzira i IDEA, el qual va adreçat a aquelles/s joves amb formació acadèmica en situació de desocupació.

Gràcies a aquest pla, des del 2015, més de 40 joves entre 18 i 25 anys, amb formació acadèmica, s’han iniciat en la seua primera experiència laboral a través de la realització de pràctiques no laborals en els distints departaments de l’Ajuntament d’Alzira.

Segons Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic i Treball: “per al 2018 l’Ajuntament ha previst augmentar la partida del Pla d’Ocupació Juvenil, tant la modalitat de qualificats com la de “Formació+Ocupació”, en 30.000 euros (un total de 390.000).” De la mà del Pla d’Ocupació Juvenil «Formació+Ocupació» que ha permés contractar altres 10 joves sense formació, amb l’oportunitat de formar-se i al mateix temps treballar i tindre experiència laboral en distintes àrees de l’Ajuntament (75% per a activitat laboral i 25% per a activitat formativa). A més a més, obtindran l’FP bàsica i el Graduat Escolar amb la col·laboració de l’IES Luís Suñer.

Per a Ivan Martínez: “davant el problema de la desocupació juvenil a Alzira resulta imprescindible articular mesures que incrementen les oportunitats d’ocupació d’aquest col·lectiu, les quals deuen contribuir a facilitar el seu accés al mercat de treball, a la ocupació i a l’adquisició de pràctica laboral en un entorn real. L’administració té l’obligació de donar oportunitats als nostres joves i la principal prioritat de l’Ajuntament és l’ocupació i estem duent a terme diversos plans per a beneficiar els col·lectius que més ajuda necessiten.”

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here