Ad
riberaexpress.es

Els bombers cremen un perillòs niu de vespes asiàtiques a La Barraca d’Aigües Vives

Crema del niu

Crema del niu

Exemplar de vespa asiàtica

Exemplar de vespa asiàtica

El niu de vespes asiàtiques

El niu de vespes asiàtiques

Membres del Consorci Provincial de Bombers han neutralitzat esta nit un niu de vespes asiàtics a La Barraca d’Aigües Vives.

Els efectius dels parcs d’Alzira i Torrent han embolicat el niu amb una bossa de plàstic per a cremar-lo tot seguit. Cal tindre en compte que les vespes asiàtiques corresponen a una espècie perillosa fins el punt que la seua picadura pot ser mortal.

La vespa asiàtica (vespa velutina) no ataca si no es veu en perill, però quan sent qualsevol amenaça sobre el seu niu es defén i pot arribar a ser molt agressiva, perseguir a majors distàncies que altres insectes i amb un atac massiu. A més, el ser humà cada vegada estarà més exposat a la seua picadura, doncs este insecte, que s’expandix a Espanya a un ritme d’uns 50 quilòmetres a l’any, busca la humitat i las temperatures suaus, la qual cosa li acosta a les àrees urbanes i a la franja litoral.

 

Deixa un comentari

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación