L’equip de govern d’Alzira aprovarà els pressupostos de 2018 sense inversions inicials

0
134
Isabel Aguilar Albert Furió Diego Gómez i Ivan Martinez
Isabel Aguilar Albert Furió Diego Gómez i Ivan Martinez

El tripartit d’Alzira aprovarà, la pròxima setmana, uns atípics pressupostos per al 2018 donat que careixen de l’habitual capítol d’inversions que deuran esperar al superàvit de 2017 per consignar les corresponents partides, inicialment, de 100 euros.

El superàvit de 2016 va ser de 2,3 milions d’eruos dels que 1,6 milions ha sigut destinat per l’equip de govern a inversions de caire sostenible. Sembla que el govern local podrà destinar, enguany, a inversions procedent de la liquidació dels pressupostos de l’any passat, una quantitat “previsiblement prou superior”, segons fonts dels tripartit, composat per Compromís PSPV i EUPV.

L’esborrany dels pressupostos ja ha sigut repartit entre els partits de l’oposició i durant els pròxim dies seran presentats als corresponents consells municipals.

El pressupost d’enguany serà lleugerament superior al de 2017 que pujava  fins els 37,9 milions d’euros, front els 36,5 milions de 2016. Els contes municipals estan marcats per les rebaixes tributàries i per la importància de les partides destinades a la “creació d’Ocupació i a Serveis Socials”.

Riberaexpress 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here