L’alcalde d’Alzira anuncia l’obertura d’una oficina en La Clau per informar als afectats per la revisió cadastral

0
219
Intervenció d'una veïna durant l'assemblea
Intervenció d’una veïna durant l’assemblea

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez ha anunciat hui que la pròxima setmana entrarà en funcionament en La Clau una oficina en la que tècnics municipal informaran als afectats per la revisió del cadastre que s’apropa a 3.000 alzirenys. Gómez ha reiterat que ha partir del 20 d’este mes els afectats disposaran de 60 dies per presentar les alegacions que estimen oportunes.

La primera autoritat local ha fet estes explicacions durant l’assemblea ciutadana celebrada esta vesprada a la seu de l’associació Castella-La Manxa al carrer Gerardo Laguia.

D’altra banda el regidor de Serveis Públics Fernando Pascual ha anunciat la pròxima dotació d’un espai per a mascotes en el Parc de l’Alquenència i davant les queixes d’incivisme per part d’alguns propietaris d’animals de companyia ha recordat les campanyes de “concienciació” que està fent l’Ajuntament en els col.legis d’Alzira.

Les queixes del veïnat han estat relacionades, preferentment, amb la brutícia que sol acumular-se al voltant dels contenidors així com dels excrements i orins dels gossos en la barriada, a més de l’alta velocitat d’alguns vehicles en els carrers de la zona.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here