El Grup de Danses Alzira lamenta la seua “discriminació” en el centenari del Pont de Ferro

0
515
Membres del Grup de Danses
Membres del Grup de Danses

El Grup de Danses d’Alzira ens hem sentit ofesos i discriminats a la commemoració del centenari del Pont de Ferro, al no ser tinguts en compte per part dels organitzadors de l’acte, ni de les autoritats competents. Ni com a grup per actuar, ni com a associació convidada. No ens hem merescut que ens tinguen en compte en cap aspecte, han preferit buscar un grup d’un altre poble.

Tenint en compte que sempre que s’ha sol·licitat una col·laboració per part de l’Ajuntament, aquest grup sempre ha respost positivament, no entenem per què en aquest cas no se’ns ha tingut en consideració i volem demanar, si les autoritats competents ho tenen a bé, que ens donen alguna explicació al respecte. Perquè no ens hem merescut participar?

 

Grup de Danses d’Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here