Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

Antella obri la seua XIII Fira Artesanal amb nombrosos actes

Antella Fira 17Antella inicia el dia 6 els actes de celebració de la que serà ja la seua tretzena edició de la Fira Artesanal. La localitat s’introdueix en diverses setmanes d’activitats que s’iniciaren amb el Novenari a la Puríssima Concepció, la patrona d’Antella, que té lloc des de dimecres passat. La cita religiosa enllaçarà amb els actes que se celebraran ja a partir del dia 6 de desembre. Els carrers de la localitat tornaran a omplir-se d’establiments especialitzats en la comercialització de productes artesanals i s’ambientarà la zona amb animals o activitats pròpies de dècades anteriors. A les 11 hores tindrà lloc la inauguració de la fira en el carrer Leopoldo Ortiz, amb una cercavila de la Societat Protectora Musical d’Antella. A més, s’oferiran dolços tradicionals, xurros, formatges i begudes tradicionals i s’organitzaran tallers de pintura, plantes i quadres. Mitja hora després les festeres han previst un acte de cervesa i tapa per a l’ocasió, mentre ja a la vesprada tindrà lloc l’actuació de Carlos Barfi amb el seu “Laboratori Màgic” per als més joves i en la Plaça Major.

Ja el dijous serà l’ofrena floral a la Puríssima Concepció a partir de les 19 hores. Començarà en el Calvari i circularà per bona part del poble. Per al divendres 8 de desembre s’ha reservat una missa major en honor a la patrona antellana a les 12 hores i a la vesprada serà la processó acompanyada de la banda de música. El dissabte 8 de desembre se celebrarà una nova missa, però en aquesta ocasió dedicada al Santíssim Crist de l’Agonia. A la vesprada, a les 16 hores, està programada una xocolatada organitzada pels festers i després començarà una actuació de personatges televisius, dedicada als més xicotets. A la nit tindrà lloc la processó que tancarà les activitats.

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación