Rosa Boquera junt a Lucia i Anna Aparisi Galán nomenades falleres majors de Benicull

0
0

Benicull Falleres Majors 2018La Falla Benicull de Benicull de Xúquer ha celebrat l’acte de nomenament de les Falleres Majors per a l’exercici 2018. Lucia Aparisi Galán i Anna Aparisi Galán van ser nomenades Falleres Majors infantils, convertint-se així en les primeres germanes bessones en representar a la comissió infantil de la Falla Benicull. Per altra banda, el càrrec de Fallera Major l’ocuparà Rosa Boquera Gómez, qui amb molta emoció va ser nomenada Fallera Major de la Falla.

A l’acte participaren amics, familiars i membres de la comissió així com l’alcaldessa de la localitat Mª Amparo Giner.

La Falla Benicull es prepara per a celebrar en 2018 el seu 25 aniversari amb diferents activitats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here