Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
riberaexpress.es

El Mercat Nadalenc torna a Alzira amb 25 llocs de venda

mercat nadalenc 17El Mercat Nadalenc estarà obert del 15 al 18 de desembre

Per tercer any el Mercat Nadalenc torna a la plaça Major de la nostra ciutat, arran de la iniciativa sorgida des de la Regidoria de Festes i per la bona acceptació de les dos anteriors edicions.

Vint-i-cinc llocs de venda ompliran durant quatre dies la principal plaça d’Alzira amb la finalitat de donar ambient nadalenc i propiciar les compres en estes dates tan assenyalades.

Articles de decoració per al Nadal, productes típics d’alimentació per omplir les taules estos dies, i artesania, entre les moltes propostes que oferix esta tercera edició del mercat, a més d’activitats complementàries, com les nadalenques populars interpretades amb tambors i gaites.

“En tan sols dos edicions hem aconseguit que la cita amb el Mercat Nadalenc siga una activitat esperada i per tant un referent al Nadal per a la nostra ciutat. Una data ineludible, en els calendaris de tots els alzirenys, per a la gent de la Ribera i de les comarques veïnes”, ha assenyalat Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de l’àrea de Festes.

Per últim, cal assenyalar que l’horari d’obertura del Mercat Nadalenc serà: de 12 a 14 hores i de 17 a 21 hores, el divendres 15 de desembre; de 10.30 a 14 hores i de 17 a 21 hores, el dissabte 16 i diumenge 17; i de 10.30 a 14 hores i de 17 a 20.30 hores, el dilluns 18 de desembre.

Deixa un comentari


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 
Acceder | Diseñado por GCL Creativa de Comunicación