Alzira conciencia als propietaris de mascotes

0
0

mascotes campanya concienciaciómascotes campanya concienciacio 1L’Ajuntament d’Alzira posa en marxa una campanya de conscienciació per als propietaris de mascotes “Amo format, gos educat”

 

La Regidoria de Gestió Urbanística ha començat una campanya de conscienciació amb diferents activitats, anomenada “Amo format, gos educat” amb què es pretén que els propietaris de mascotes siguen conscients que el seu gos no pot fer les seues necessitats en qualsevol lloc.

Ja són diverses les vegades que des de l’Ajuntament d’Alzira es porten a terme campanyes d’este tipus, i esta vegada consistix en la difusió de consells bàsics amb díptics que una educadora social, identificada per a tal acció, repartirà per diferents zones de la ciutat, i donarà a conéixer l’objectiu de la campanya als amos de les mascotes als qui obsequiarà amb una botella de desinfectant natural, compost d’aigua i vinagre al 50%, que han d’utilitzar després que el seu gos faça pipi al carrer.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, assegura que “l’ajuntament està posant totes les mesures necessàries perquè els inconvenients produïts per les deposicions dels gossos siguen els menys possibles, però el principal objectiu és que els amos han de ser conscients que ells són els responsables de les seues mascotes. Esta regidoria ha pres mesures com la neteja de cantons als carrers i la substitució i recobriment de fanals perquè l’orí dels gossos, més corrosiu del que sembla, no ocasione molèsties innecessàries a la resta de veïns i veïnes que fan ús dels parcs i jardins de la ciutat. Entre tots podem mantindre Alzira neta”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here